Thursday 2 October 2014

Интересни факти за House Music

Той е бил предизвикателна работна седмица и най-накрая, че е петък вечер. Смятате ли, че това, което вие и вашите приятели ще правим?

Вие може да бъде в настроение за малко танци, но къде си ти и приятелите ти ще отидеш? Вие най-вероятно не искат да прекарат вечерта си в задимената бар, но все още се търсят за забавление.

House музика започна в Чикаго в началото на осемдесетте години. Вие ще се окажете танцува цяла нощ в някаква добра Ignat музика, която смесва фънк, соул, както и дискотека нюх. Той разполага с четири на ритъма на пода и ритъма; Така че, ако искате силен бас ритъм, вие наистина ще го оценявам!

Често можете да чуете хаус музиката в много записани песни. Ако сте слушали песни от Синди Lauper, Fatboy Slim, Kylie Minogue и Enigma, тогава вие сте вероятно чули проби от хаус музиката. Много популярни диджеи например Booka Shade & Adonis са включени в извадката, смесени, и пластове къща звучи също.

House музиката не е просто популярна в Чикаго. Всъщност тя се завтече цялата нация и дори в чужбина. Независимо дали сте в Лондон или Австралия, поради подземни пиратски радио станции; хаус музиката е станала много популярна в световен мащаб.

Ако обичате стилове термоядрен синтез, тогава вие със сигурност ще обичам хаус музиката. Може да откриете, напречно над стилове като тех хаус, шавам къща, и електро къща; в зависимост от клуба сте в.

За някои топ 40 стил спрягания в хаус музиката клуб Можете да слушате, както и, тъй като много диджеи и музиканти обичат да вземат добре хареса песни и да ги променят в музикални одисеи всички свои собствени. Това е доста вероятно, че дори в една група с широки предпочитания в музиката; места за хаус ще зарадва всеки. И с инфекциозен микс на осветление, бие, да танцува, както и напитки, дори и най-напрегнат пръчка в калта не може да помогне, но се отпуснеш!

Related Post:
Какъв тип музика Трябва ли да играете на вашия Дата?
Лечебните свойства на музиката

1 comment:

For Your Home Improvement Project, Architects Are Worth the Additional Cost

Most homeowners at one time or another will find the need to undertake a major face-lift to their homes. These remodeling projects do not...