One Lakh AdsBuy Ads Space from One Lakh Ads

Saturday, 14 December 2013

Cum de a planifica o servicii funerare

Nu contează cât de mulți cei dragi ați avut de a plânge , niciodată nu poți fi pregătit pentru taxa pe care o moarte poate lua . În cazul în care sarcina de planificare a unui Servicii Funerare scade la tine , ea poate părea o sarcină copleșitoare . Există o mulțime de detalii să ia în considerare , și trebuie să vă plan pentru toate acestea .

1. Vizitați casa înmormântare de alegerea ta . Ele vă vor ajuta cu fiecare decizie de la alegerea unui sicriu pentru îmbălsămare și dincolo .

2. Alegeți un sicriu și să decidă dacă v-ar plăcea deschis sau închis pentru serviciul , și dacă doriți sau nu o vizualizare . În cazul în care persoana decedată a solicitat incinerare , alege o urnă .

3. Contactați biserica dumneavoastră dacă aveți un serviciu religios , și de a asigura serviciul prin intermediul birourilor lor .

4. Setați data pentru înmormântare , precum și data pentru o trezire , vizualizare sau serviciu de rugăciune , în funcție de alegerile tale și nevoile religioase .

5. Comanda flori pentru serviciul . S-ar putea fi capabil să facă acest lucru prin casa înmormântare , precum și alte necesități , cum ar fi invitații ( în cazul în care sunteți a le trimite afară ) , programe pentru serviciul și memoriale , cum ar fi pachete de flori salbatice .

6. Suna membrii familiei pentru a le invita , dacă nu se trimit invitații , și , de asemenea, întrebați dacă oricare dintre ei ar dori să facă o lectură , cântă un cântec sau altfel contribuie .

7. Adresați-vă prietenii și familia să treacă cuvântul pentru oricine care ar putea fi pierdut.

Related Post:
Cum să se pregătească Servicii funerare
Cum s efectueze un Servicii Funerare

No comments:

Post a Comment